MaxBet Baneasa Shopping City

MaxBet Baneasa se afla in incinta Baneasa Shopping city la etajul 2 din Sectorul 1 al Bucurestiului.
Sala de joc cuprinde toate slot-urile MAXBET fără delimitări geografice, grupându-le într-un unic sistem „SUPER JACKPOT“ şi oferind fiecărui client al grupului MAXBET şansa de a câstiga lunar premii incepând de la 20.000 euro şi până la 1 milion de euro.
Compania doreşte să crească loialitatea clienţilor săi prin organizarea unui sistem de bonusuri cu sistem de recompense constante, folosind carduri speciale pentru a acumula bonusurile acumulate în urma întrebuinţării slot-urilor. Cele mai frecventate locaţii sunt situate în zonele cu cel mai mare trafic, de exemplu pasajele subterane sau complexurile de magazine. Sala tipică de jocuri MAXBET are aproximativ 40 slot-uri cu o dimensiune aproximativă de 270 metri pătraţi.
Fie că preferi slot-urile sau ruleta, fiecare aparat este dotat cu software de ultimă generaţie, foarte sigur, astfel încât clientul să aiba şanse maxime de câştig. De asemenea aparatele conţin o multitudine de jocuri din care orice pasionat de câştiguri poate alege cu încredere.
Pe lângă câştigurile care te aşteaptă în sala de jocuri, poţi veni oricând la MaxBet, pur şi simplu pentru a te relaxa. MaxBet înseamnă încăperi confortabile, amenajate cu bun gust şi calitate pentru ca clientul să se simtă cât mai bine.

Contact

  • Șoseaua București-Ploiești, nr. 42D, incinta Baneasa Shopping City, Sector 1, București
De la    Mod Transport    DU-MA LA LOCATIE