Madison Perfumery Dorobanti

Parfumeria Madison este situata pe Calea Dorobantilor si este prima parfumerie de lux din romania, deschisa in anul 2007.
Parfumeria Madison a fost creata cu mult efort si dedicatie, dar amplasata intr-o locatie selecta cu un mobilier special creat pentru parfumuri.

Parfumurile de baza sunt importate din Franta si Italia, dar se fac importuri si din Spania, Marea Britanie, Japonia si SUA.

Parfumul Clive Christian este un parfum realizat intr-o serie limitata, fin si foarte scump datorita sticlutei creata dintr-un cristal deosebit, Baccara avand un inel de aur si un diamant care este adus si comercializat in Romania prin Parfumeria Madison.

In Parfumeria Madison din Bucuresti se gasesc branduri cu renume ca: Annick Goutal, Creed, Carthusia, Nasomatto, Costume National si Etat Libre d’Orange.

Linia Etat Libre d’Orange este foarte bine vanduta datorita continutului ciudat de tamaie, guma de mestecat tabac sau insertii de transpiratie, sange, saliva si secretii seminale.

Parfumeria Madison va ofera sansa de-a va exprima personalitatea prin mirosul fin si perfect al marcilor selecte.

La Madison veti gasi si produse de corp, cadouri speciale, lumanari si betisoare parfumate.

Produsele sunt caracterizate printr-un rafinament aparte care o sa va invaluie cand veti intra in magazin, iar lumea parfumurilor o sa va faca sa traiti o experienta unica.

Daca doriti sa va competati tinuta sau poate chiar personalitatea, la parfumeria Madison din Bucuresti veti reusi cu un parfum original, unic, care in final o sa va defineasca intru totul.
Produsele din parfumeria de lux Madison sunt impartite in doua categorii: clasice, traditionale si avant-garde, nonconformiste.

Licorile sunt in stare sa va tulbure nasul si sa va patrunda in sufletele fragile.

Angajatii parfumeriilor Madison au o calificare in domeniu si va pot ajuta in luarea unei decizii atat in privinta parfumurilor, cat si in privinta celorlalte produse.

Contact

  • Calea Dorobantilor Nr. 152, Sector 1, Bucuresti
  • 021.231.61.31
  • office@madisonperfumery.com
De la    Mod Transport    DU-MA LA LOCATIE