Daca sunteti interesat ca afacerea dumneavoastra sa apara pe PrinZona.ro sau aveti intrebari legate de cum va putem ajuta cu promovarea afacerii, va rugam sa contactati departamentul vanzari:  CONTACT VANZARI.

Program de lucru: Luni – Vineri: 10:00 – 18:00, Sambata / Duminica: INCHIS.

ONLINE SUNTEM ALATURI DE DUMNEAVOASTRA 24/7.

In web site-ul www.prinzona.ro, veti gasi postate afaceri diversificate si evenimente din toate colturile Romaniei, pe care sigur veti fi incantat sa ajungeti cu usurinta la locatia lor. PrinZona este primul portal din Romania, care pune la dispozitia utilizatorului, detalii despre o afacere sau un eveniment, cu locatia acestuia pe harta google. Fara cont sau fara alte costuri ascunse, oricine poate intra pe site si poate ajunge la orice locatie postata, doar apasand „Share Location”.

Echipa PrinZona a reusit sa creeze una dintre cele mai frumoasa platfome web, si pentru o rezolutie mai mica decat a unui calculator . Pe telefonul mobil, sau pe oricare dispozitiv existent pe piata din Romania, www.prinzona.ro, se incadreaza excelent in orice rezolutie, pentru a fi utilizat mai usor de catre dumneavoastra.

Sunteti in trafic si doriti un service auto, un loc unde sa beti o cafea, un restaurant, o spalatorie, un magazin de bricolaje, un loc unde sa va distrati, o stomatologie, etc., acum totul este mai simplu cu www.prinzona.ro. Intrati pe site-ul PrinZona, dati click pe „Share Location”, iar site-ul va va afisa toate locatiile din jurul dumneavoastra.

Daca aveti un local oriunde in Romania si doriti sa-l promovati online, atunci PrinZona.ro este portalul ideal. Alegeti un pachet de promovare online care considerati ca ti se portiveste cel mai bine.

FORMULAR DE CULEGERE DATE